Heerlijk Hardenberg

‘Heerlijk Hardenberg’ is opgezet door een aantal bedrijven die zich richten op streekproducten, om hun producten onder de aandacht te brengen van de vele toeristen die ieder jaar het Vechtdal bezoeken. Wij mochten, naast het logo en de huisstijl, de fietskaarten ontwerpen.

Door een aantal ondernemers die zich bezig houden met het leveren van  streekproducten is ‘Heerlijk Hardenberg’ opgezet. Dit om hun bedrijven en hun producten onder de aandacht te brengen van de vele touristen die ieder jaar het Vechtdal bezoeken.

Door middel van informatieborden en rondleidingen bij de diverse boerderijen krijgen de bezoekers een beter beeld van de diverse werkzaamheden en kunnen ze ook het eindresultaat kopen en proeven.

Om het geheel samen te voegen hebben we een ‘smaakfietsroute’ ontwikkeld in samenwerking met Vechtdal Marketing. Deze hebben we vormgegeven in een routekaart met een korte beschrijving van de deelnemende bedrijven.

Deze is inmiddels verkrijgbaar in het Nederlands en Duits.

HH_kaart_A2_160202achter

 

Na een heerlijke lange zomer, is de winter nu toch echt in aantocht. De kerstspullen liggen alweer in de winkel en de gezelligste tijd van het jaar is in zicht! Er zijn weer heel wat creatieve maanden achter de rug.

Ook de maand december zit weer vol gave uitdagingen. In deze nieuwsbrief een kort overzicht van diverse projecten. Daarnaast hebben we weer veel tekenposters omtrent veiligheid op de werkvloer voor de bouw, infra, funderingstechniek en installatietechniek mogen maken. Daaruit voortvloeiend de animaties, drukwerk en gadgets.

Wij zijn 24 december t/m 1 januari i.v.m. de feestdagen gesloten. We willen u er daarom op attenderen dat u zo snel mogelijk je eventuele opdrachten of bestellingen doorgeeft zodat het voor de feestdagen nog binnen komt.

We wensen u sfeervolle en gezellige feestdagen en hopen in het nieuwe jaar weer veel voor u te mogen betekenen.

Verbind met ons

© adventure design 2014 - 2018 | Algemene Leveringsvoorwaarden | PRIVACY VERKLARING