wij verzorgen social media uitingen Folder/flyers Jaarlijkse kalenders

"Adventure design is onze externe communicatie afdeling"

Meedenkers
en huisstijlbewakers

Al sinds 2016 is Impazz Maintain één van onze vaste klanten. Het begon met het zoeken naar een duidelijke naam en het ontwerp van het logo en de huisstijl.  

Arjan Bijker (eigenaar Impazz) is altijd op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden om zijn visie op onderhoud en maintenance bij bedrijven op een hoger plan te krijgen. Met diverse boeken zoals het ABC voor maintenance software, of ‘Hoe krijg ik mijn technische dienst op orde’. Maar ook het Impazz kaartspel ‘Open Kaart’ om een betere communicatie te krijgen binnen technische diensten.


Inmiddels is Impazz uitgegroeid tot een mooi bedrijf en een bekende speler in de maintenance wereld en is de samenwerking nog steeds erg plezierig.

Vaak leggen wij een richtinggevend idee bij hen neer en dan komt er geheid een aantal bruikbare voorstellen. Het team van Kees bewaakt onze huisstijl en daarmee zenden wij één boodschap uit naar buiten toe. Deze samenwerking ervaren wij als heel plezierig, constructief, snel reagerend en prijstechnisch scherp en transparant en dat is ook erg prettig. Wij houden van het opbouwen van duurzame relaties en daarom past Adventure Design ook goed bij ons, dezelfde insteek.

Sinds 2014 hebben wij al veel voor Impazz kunnen betekenen en verzorgen, waaronder:

Ieder jaar komt Impazz weer met nieuwe ideeën voor de jaar kalender.

Met informatieve of actuele thema’s, zoals de ‘Techniek – Proces – Mens & Gedrag’ kalender van 2020.

Of een vraag die je wel even aan het denken zet, zoals de ‘Feedback’ kalender van 2018.

Deze hersenspinsels zetten wij dan om naar een stijlvolle kalender in de kenmerkende Impazz huisstijl.