Insight #8

Lees hier onze nieuwsbrief #8!

A year full of adventures

Na een heerlijke lange zomer, is de winter nu toch echt in aantocht. De kerstspullen liggen alweer in de winkel en de gezelligste tijd van het jaar is in zicht! Er zijn weer heel wat creatieve maanden achter de rug.

Ook de maand december zit weer vol gave uitdagingen. In deze nieuwsbrief een kort overzicht van diverse projecten. Daarnaast hebben we weer veel tekenposters omtrent veiligheid op de werkvloer voor de bouw, infra, funderingstechniek en installatietechniek mogen maken. Daaruit voortvloeiend de animaties, drukwerk en gadgets.

Wij zijn 24 december t/m 1 januari i.v.m. de feestdagen gesloten. We willen u er daarom op attenderen dat u zo snel mogelijk je eventuele opdrachten of bestellingen doorgeeft zodat het voor de feestdagen nog binnen komt.

We wensen u sfeervolle en gezellige feestdagen en hopen in het nieuwe jaar weer veel voor u te mogen betekenen.

Animatie over het Ijsbergmodel

Voor Visser en Smit Hanab hebben we een mooie veiligheidsposter mogen ontwikkelen voor intern gebruik. Om deze poster nog meer onder de aandacht te brengen hebben we de poster tot leven gebracht in een animatie. De animatie is voorzien van ingesproken teksten en bijpassende geluiden. Met deze animatie werd de veiligheid nog meer en beter onder de aandacht gebracht bij de werknemers. Het was voor ons een mooi en uitdagend project en we zijn trots op het eindresultaat. We hopen in het nieuwe jaar ons nog meer te mogen ontwikkelen op dit vlak.

Team Sunweb

Achter de schermen zijn we vanaf de zomer alweer hard aan de slag voor Team Sunweb 2019. Kleding, voertuigen, perswanden en nog veel meer. Alles ligt straks klaar voor weer een mooi wielerjaar!

We houden u op de hoogte.

Re-branding het Beweegcentrum Hardenberg


Het Beweegcentrum in Hardenberg was toe aan een re-branding. We hebben Het Beweegcentrum opnieuw op de kaart gezet door hun logo aan te passen en een nieuwe frisse huisstijl erbij te ontwerpen. Daarnaast hebben we ook een aantal gesprekken gevoerd om het verhaal van Het Beweegcentrum goed naar voren te laten komen op hun social media. De oprichter van het Beweegcentrum werd hierdoor weer helemaal enthousiast en is aan de slag gegaan met de tools die wij aangereikt hebben.

Als resultaat van deze gesprekken heb wij de website ook wat opgefrist.
Bekijk de website

Bestickering | BVGO Noord


Voor BVGO Noord mochten we een aantal Fiat 500 auto’s en schaftketen voorzien van een nieuw en opvallend ontwerp. Deze zijn inmiddels te zien op de weg en op de bouwplaats!

Verbind met ons

© adventure design 2014 - 2018 | Algemene Leveringsvoorwaarden | PRIVACY VERKLARING