Insight #9

Lees hier onze nieuwsbrief #9!

Adventure Design groeit!

We zijn enthousiast om via deze nieuwsbrief jullie voor te stellen aan twee nieuwe avonturiers bij Adventure Design. Zij zetten zich met hun frisse creatieve ideeën graag voor uw bedrijf in.

Daarnaast willen we jullie op de hoogte brengen van de projecten waar we nu mee bezig zijn of zijn geweest. We hebben mooie projecten afgerond en er staat alweer veel op de planning voor de komende maanden.

Kom gerust een keer langs om onze nieuwe avonturiers te ontmoeten en een bakje koffie te drinken.

Logo en huisstijl voor Bollemaat Techniek


We hebben Bollemaat Techniek geholpen bij het ontwerpen van een nieuw logo en bijpassende huisstijl. Allereerst hebben we een aantal verschillende logo’s ontworpen waarna er één voor hen uitsprong. Deze hebben we verder uitgewerkt en hier een mooie huisstijl voor neergezet. Ook hebben we een ontwerp voor de bedrijfsbus gemaakt. Deze bus is inmiddels op de weg te aanschouwen. Dit was weer een leuk en mooi project om samen aan te werken!

Stripverhaal Greijdanus


Voor de middelbare scholen Greijdanus Zwolle en Greijdanus Meppel hebben we een strip ontworpen voor op de achterkant van een nieuw magazine ‘Next’. Tijdens de Open dagen werden deze magazines uitgedeeld aan toekomstige brugklassers. De strip gaat over ‘een dag op het Greijdanus’ en wat daar allemaal bij komt kijken. De strip moest natuurlijk ook wat humor bevatten. Het resultaat mocht er zijn. De strip werd erg enthousiast ontvangen en gelezen door de scholieren.

Mobiele stand AceBikes

Voor AceBikes hebben we een mobiele stand ontworpen aan de binnen en buitenkant. Daarna is deze bedrukt door Decomar reclame Hardenberg. Deze nieuwe aanwinst van AceBikes wordt in de toekomst gebruikt op beursen en voor trainingsdoeleinden. Bezoekers en toekomstige verkopers krijgen door deze mobiele stand meer beleving over hoe de producten van AceBikes worden toegepast. Verder is het een mooi visitekaartje op de weg.


Vanaf kleins af aan was ik bezig met tekenen en knutselen, altijd druk opzoek om weer wat nieuws te bedenken om hier voor te kunnen gebruiken. Samen met mijn opa maakte ik af en toe meubels voor mijn barbies en poppen, ook maakte ik hier kleertjes voor. Vanaf toen tot nu toe zit mijn hoofd nog dagelijks vol met ideeën. Ik denk dat hier mijn passie voor vormgeving is begonnen.

Mijn naam is Marjolein Wermink en ik ben geboren en getogen in het kleine dorpje Den Ham in Overijssel. Ik ben na de middelbare school een opleiding gaan volgen op het Cibap in Zwolle, hier heb ik in het 2e leerjaar gekozen voor de richting Media Vormgever. Na 4 jaar heb ik deze opleiding met succes afgerond.

Sinds februari 2019 ben ik begonnen als vormgever binnen het bedrijf Adventure Design. Ik hoop hier veel te leren, een leuke samenwerking te hebben en vooral om met plezier naar mijn werk te gaan.

Ik hoop dat wij elkaar in de toekomst eens zullen ontmoeten, ik kijk er in ieder geval naar uit!


Ik ben Joyce Tiemes ik volg de opleiding Grafische Vormgeving aan het Deltion College te Zwolle. Ik loop sinds 4 februari stage bij Adventure Design. Tot 12 juli mag ik hier meer leren over dit vak.

Tekenen en schilderen zijn dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd, van jongs af aan vond ik dit al leuk. Ik hou van ontwerpen en ben een echte hondenliefhebber. Enthousiaste en tevreden klanten vind ik het allermooist aan dit vak.

Mijn persoonlijkheden:

• Kritisch
• Perfectionistisch
• Doorzetter
• Creatief
• Behulpzaam
• Klantvriendelijk

Ik kijk uit naar een mooie tijd bij Adventure Design.

Verbind met ons

© adventure design 2014 - 2018 | Algemene Leveringsvoorwaarden | PRIVACY VERKLARING