u bepaalt de richting  
  wij ontwerpen de vorm

 

Het ondernemerschap is nog het enige legale avontuur in Nederland.
Wij geven ondernemingen een gezicht.


Realisatie

Adventure Design biedt een compleet pakket aan. Van strategie tot realisatie.

  • Strategie en Communicatie. Wij bieden u verschillende sessies voor de marketing en communicatie van uw bedrijf als voortraject op uw grafische uitingen en de realisatie hiervan.
  • Grafisch ontwerp. Van huisstijlen tot flyers en banners. Bij Adventure Design bent u aan het goede adres voor al uw grafische uitingen.
  • Illustraties. Illustraties zijn leuke, duidelijke communicatiemiddelen. Wij illustreren het voor u!
  • Website. Wij helpen u graag bij het ontwerpen en bouwen van uw website en social media.
  • Realisatie. Drukwerk, belettering, gevelreclame of verpakkingen. Wij kunnen alles bieden op het gebied van realisatie.

 

 

Een kleine greep van klanten
waar wij trots op zijn.

Wilt u met ons samenwerken? Dat kan! 
 Neem contact met ons op voor meer informatie.


Neem contact op

“Life is either a great adventure or nothing.”

— Helen Keller


Maak gebruik van
onze service!


Gratis logobeheer

Voor onze klanten bieden wij de mogelijkheid om logo’s te beheren. Op verzoek van de klant sturen wij dan het logo door naar een eindontvanger in het juiste bestand en formaat. Geen gezoek meer of het doorsturen van een verkeerd logo bestand. Dit geldt ook voor klanten waarvan wij het logo niet hebben ontworpen.

Snel, flexibel en meedenkend

Snelheid is onze kracht! We houden van een snelle, professionele aanpak en gaan strakke deadlines niet uit de weg. Adventure Design is optimaal in staat om met u mee te bewegen. We zijn flexibel en passen ons makkelijk aan uw wensen aan. We denken met u mee om zo het beste resultaat te kunnen bieden. U bepaald de richting, wij ontwerpen de vorm.

 

“Adventure Design is onze externe Communicatie afdeling”

Wat zeggen onze klanten?

Vaak leggen wij een richtinggevend idee bij hen neer en dan komt er geheid een aantal bruikbare voorstellen. Het team van Kees bewaakt onze huisstijl en daarmee zenden wij één boodschap uit naar buiten toe. Deze samenwerking ervaren wij als heel plezierig, constructief, snel reagerend en prijstechnisch scherp en transparant en dat is ook erg prettig. Wij houden van het opbouwen van duurzame relaties en daarom past Adventure Design ook goed bij ons, dezelfde insteek.

Arjan Bijker
Impazz Maintain B.V.

—-

Het blijft ongelooflijk op welke manier jullie voor ons klaar hebben gestaan, met al onze last-minute verzoeken. Het zegt veel over jullie, ik ben onder de indruk dus ga zo door! Jullie zijn bijna een onmisbare schakel geworden in onze design processen.

Commerce
Team Sunweb

Verbind met ons

© adventure design 2014 - 2018 | Algemene Leveringsvoorwaarden | PRIVACY VERKLARING