Wij zijn Meedenkend flexibel snel

Van ontwerp tot eindproduct
en alles wat er tussen zit

HIER STAAN WIJ VOOR

U bepaalt de richting wij ontwerpen de vorm

Het is onze taak dat uw boodschap zijn doel bereikt. Wij zijn een team dat snel schakelt, flexibel is, nauw samenwerkt en graag met u meedenkt.

eigenaar en avonturier

Kees

Het begon in België; we waren net met het hele gezin verhuisd vanuit Nederland toen we een folder nodig hadden. Ik dacht ‘Dat kan ik zelf toch ook wel!’. Daar begon het avontuur en het ontstaan van een eigen grafisch bedrijf.

Na veel verschillende beroepen, functies en werkgevers in alle uithoeken van Nederland, Australië en België, zijn we gesetteld in Hardenberg. Na 3 kantoorverhuizingen zitten we nu in een heerlijk pand aan de Loswal 12 in Hardenberg.

Mijn motivatie? Een startende ondernemer te zien stralen als ze voor het eerst hun eigen bedrijf tot leven zien komen bij een nieuw logo. Maar ook als we een campagne succesvol kunnen afronden met ontwerpen, animatie, drukwerk en verzendingen. Meedenken, snel reageren en ontzorgen en toch altijd even tijd voor een kop koffie. Ik word enthousiast van ondernemers die binnenkomen met nieuwe ideeën en plannen.

grafisch vormgever

Melanie

Sinds 2014 ben ik hier iedere dag met veel plezier aan het werk. De naam Adventure Design lijkt in het begin misschien gek, maar voor mij omschrijft het perfect hoe dit bedrijf is. Elke dag is een avontuur en ik kan mijn creativiteit hier goed kwijt.

Naast grafische vormgeving maak ik af en toe ook een website. Op kantoor zal je mij ook verschillende dingen zien doen; van offertes maken tot het spelen van de persoonlijke secretaresse voor Kees.

grafisch vormgever

Jaline

Ik ben begonnen als stagiaire en ondertussen blijven plakken als grafisch vormgever. Ik vind het gaaf dat ik kan genieten van mijn werk en zo door kan groeien en steeds meer mag leren.

Van dynamisch en werken onder druk, tot even rustig de tijd nemen met een kopje thee. Die afwisseling is heerlijk! Naast de basis vormgeving heb ik het geluk om veel te tekenen en bezig te zijn met animaties.

grafisch vormgever

Chantal

In 2021 startte mijn nieuwe avontuur als grafisch vormgever. Een baan waar ik mijn creativiteit kwijt kan en waar ik dit kan combineren met mijn marketing en communicatie achtergrond.

Ik denk graag mee hoe we uw bedrijf kunnen laten opvallen. Daarnaast word ik enthousiast van een leuke uitgebreide campagne waar we een langere tijd mee bezig kunnen. Ik zorg dat alles hier op kantoor op rolletjes loopt zodat we overzichtelijk en gestructureerd kunnen werken.

adminstratie

Danique

Ik heb hier de kans gekregen om zelfstandig de (financiële) administratie te verzorgen. Dat is een leuke uitdaging voor mij. De werksfeer is ontspannen en gezellig. Met een leuk team om mee samen te werken.

Ondanks dat ik hier nog niet zo lang werk, heb ik hier echt mijn plek gevonden. Ik kijk er naar uit om steeds meer te leren en hier door te groeien.

Stagiair grafisch vormgever

Selena

Ik loop voor de 2e keer stage bij Adventure Design want hier heb ik het nog steeds erg naar mijn zin.

Deze periode wil ik mij voornamelijk gaan richting op animaties, huisstijlontwikkeling en websites. Ik krijg hierin een mooie kans om beter te worden in mijn vak als Mediavormgever. Ik kijk er naar uit om hiervoor aan de slag te gaan. Zodat ik er straks klaar voor ben om af te studeren.