Wij zijn Meedenkend flexibel snel

Van ontwerp tot eindproduct
en alles wat er tussen zit

HIER STAAN WIJ VOOR

U bepaalt de richting wij ontwerpen de vorm

Het is onze taak dat uw boodschap zijn doel bereikt. Wij zijn een team dat snel schakelt, flexibel is, nauw samenwerkt en graag met u meedenkt.

eigenaar en avonturier

Kees

Het begon in België; we waren net met het hele gezin verhuisd vanuit Nederland toen we een folder nodig hadden. Ik dacht ‘Dat kan ik zelf toch ook wel!’. Daar begon het avontuur en het ontstaan van een eigen grafisch bedrijf.

Na veel verschillende beroepen, functies en werkgevers in alle uithoeken van Nederland, Australië en België, zijn we gesetteld in Hardenberg. Na 3 kantoorverhuizingen zitten we nu in een heerlijk pand aan de Loswal 12 in Hardenberg.

Mijn motivatie? Een startende ondernemer te zien stralen als ze voor het eerst hun eigen bedrijf tot leven zien komen bij een nieuw logo. Maar ook als we een campagne succesvol kunnen afronden met ontwerpen, animatie, drukwerk en verzendingen. Meedenken, snel reageren en ontzorgen en toch altijd even tijd voor een kop koffie. Ik word enthousiast van ondernemers die binnenkomen met nieuwe ideeën en plannen.

Art director

Melanie

Sinds 2014 ben ik hier met veel plezier aan het werk. Elke dag is een avontuur en ik kan mijn creativiteit hier goed kwijt.

Ik hou mij bezig met het neerzetten van logo’s, huisstijlen en campagnes. Daarnaast bouw en ontwerp ik websites voor onze klanten.

grafisch vormgever & office manager

Chantal

In 2021 startte mijn nieuwe avontuur als grafisch vormgever. Een baan waar ik mijn creativiteit kwijt kan en waar ik dit kan combineren met mijn marketing en communicatie achtergrond.

Ik denk graag mee hoe we uw bedrijf kunnen laten opvallen. Ik zorg dat alles hier op kantoor op rolletjes loopt zodat we overzichtelijk en gestructureerd kunnen werken.

grafisch vormgever

Selena

Na hier stage te hebben gelopen ben ik inmiddels werkzaam bij Adventure Design. Een mooi bedrijf met veel ontwikkelingsmogelijkheden en avontuur! Ons kleine team werkt nauw samen en maakt het hier heel gezellig.

Ik houd mij bezig met het ontwikkelen van logo’s, huisstijlen en grafische opdrachten.

administratie

Danique

Ik heb hier de kans gekregen om zelfstandig de (financiële) administratie te verzorgen. Dat is een leuke uitdaging voor mij. De werksfeer is ontspannen en gezellig met een leuk team om mee samen te werken.

Ik heb hier echt mijn plek gevonden en kijk er naar uit om steeds meer te leren en hier door te groeien.